10.11.10

Оголошення випускникам!

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ФАКУЛЬТЕТ КОМП'ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ОГОЛОШЕННЯ !

РЕГІОНАЛЬНА ОЛІМПІАДА З ІНФОРМАТИКИ!

20 листопада 2010 р. в 11:00

БАЖАЮЧІ ВИПРОБУВАТИ СВОЇ УМІННЯ В ІНФОРМАТИЦІ

Шановний друже! Ми раді повідомити, що з метою пошуку обдарованої молоді та формування якісного контингенту вступників на факультет комп'ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету (ТНЕУ) 20 листопада 2010р. об 11:00 (м. Тернопіль, вул. Юності, 9 (корпус №8), тел. 43-58-32, 43-18-39) відбудеться регіональна олімпіада з інформатики.

Організатори:

• Факультет комп'ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету;

• Управління освіти Тернопільської міської ради;

• Управління освіти Тернопільської обласної державної адміністрації.

Винагорода переможців: Переможці та призери регіональної олімпіади з інформатики отримають пільги при вступі в Тернопільський національний економічний університет на спеціальності факультету комп'ютерних інформаційних технологій: "Економічна кібернетика", "Міжнародна інформація", "Комп'ютерні науки", "Комп'ютерні системи та мережі", "Програмне забезпечення автоматизованих систем", "Спеціалізовані комп'ютерні системи".

Реєстрація та додаткова інформація участі в олімпіаді:

■ Для участі в олімпіаді необхідно зареєструватись, представивши в день проведення олімпіади перед її початком свої дані (прізвище, ім'я, по-батькові; школа, в якій навчається або закінчив; дата народження; адреса; телефон; паспорт або інший документ з фотокарткою, що засвідчує особу).

■ Додаткову інформацію про олімпіаду та попередню реєстрацію можна знайти в Інтернеті: www.tanet.edu.te.ua та за телефонами: +380 (352) 435832, +380(352)431839.

Немає коментарів:

Дописати коментар