10.01.17

Увага!!! Увага!!! Увага!!!

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ КОМУНАЛЬНИЙ МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР
НАУКОВО-ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ ТА МОНІТОРИНГУ

м. Тернопіль, бульвар Т.Г.Шевченка, 1, тел. 40-09-84, center.imco@gmail.com
29.12.2016р. 552
Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів

Відповідно до листа ТОКІППО від 19.12.2016 р. № 01-02/1109 повідомляємо, що з метою підвищення ролі STEM-освіти в області, формування цифрового потенціалу молоді, сприяння особистісного розвитку учнів на засадах компетентнісної освіти, кафедра інформатики та методики її викладання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, за сприяння центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій та дистанційної освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, запрошує 12 січня 2017 року о 10.00 год. випускників 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області прийняти участь у школі особистісного розвитку «Мої цифрові канікули».
Адреса проведення:  м. Тернопіль, вул. Винниченка, 10, фізико-математичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.
У роботі школи будуть розглянуті питання:
  1. розробка проектів на базі робототехнічних систем STEM-центру фізико-математичного факультету;
  2. зустріч із представниками ІТ-фірм «Цифрове майбутнє України»;
  3. підготовка до вузівської олімпіади з математики, результати якої згідно із Умовами вступу до Тернопільського національного педагогічного університету (максимум 20 балів) додаватимуться до одержаних балів за результатами ЗНО з математики при вступі на спеціальності, пов’язані з інформатикою.
Участь у роботі школи є безкоштовною. Тривалість занять – 3 години.
Для участі у роботі школи потрібно зареєструватися за посиланням:
Реєстрація завершується 10 січня 2017 року.
Директор Г.І.Литвинюк Фролова В.С., 521283

Немає коментарів:

Дописати коментар