25.10.16

Семінар!!!

13.10.2016 року на базі ТЗОШ №16 відбулося навчання вчителів математики в рамках школи передового педагогічного досвіду. Тема семінару: "ІКТ як інструмент формування навиків логічного і творчого мислення на уроках математики".

Виступаючі:
1. Соловей Оксана Михайлівна - вчитель математики ТЗОШ №16
2. Горпинюк Оксана Богданівна - вчитель інформатики ТЗОШ №16
3. Чайка Галина Адамівна - вчитель інформатики ТЗОШ №16
Використані матеріали:
  http://formula.co.ua/  Перегляньте меню сайту. Зайдіть у один з розділів меню та перегляньте зміст. Скористайтесь вбудованими сервісами Калькулятором, Побудовою графіків (побудуйте графік функції  y=2*x+2 на [-10;10]) та Математичним словником.
  http://ua.onlinemschool.com/ Виберіть пункт меню Вправи/Приклади і задачі з дробами/Скорочення дробів (виконайте кілька вправ самостійно). Виберіть пункт меню Онлайн розв’язник. Перегляньте списки Онлайн Калькулятори. Виберіть Онлайн калькулятор/Площі геометричних фігур/ Площа трикутника за трьома сторонами. Формула Герона та введіть свої дані.
www.Rebus1.comВикористання готових математичних ребусів та генерування нових
www.testmath.com.ua   тестові завдання з математики он-лайн (Алгебра/Степені/Далі)5.             http://www.geogebra.org/  Старт/3d побудуйте декілька об’ємних фігур (куля, піраміда, конус)
http://lviv.miksike.net/#pranglimine/training  Сайт-тренінг операцій з числами. Виберіть Тренування з цілими числами/Випадковий/Стандарт
 http://learningapps.org/  Виберіть Перегляд вправ/Математика/Рівень (середня-старша школа). Попрацювати з різними типами вправ(тип вправи видно при наведенні мишки).
http://learningapps.org/1532713
http://learningapps.org/1854025
http://learningapps.org/2068842

 http://ist-matemat.at.ua - Історична мозаїка в математиці.
 http://www.3dg.com.ua/  Перегляньте сайт. Виберіть по черзі певні розділи. Обов’язково Покрокову Побудову.





Немає коментарів:

Дописати коментар